Безплатна доставка

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:
  • чрез собствен транспорт
  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго:
  • до адрес на Клиента със „СИ ВИ СИ куриер“ 
  • до офис на „ЕКОНТ“
  • до офис на „СПИДИ“
Разходите за доставка се поемат от  „АСТЕВАЛ“ ЕООД за поръчки над 99лв. с ДДС, в противен случай разходите се поемат от Клиента спряму тарифата на транспортната фирма.

Преди изпращане на поръчаната стока  „АСТЕВАЛ“ ЕООД има право да се свърже с Клиента на посочения от него телефон, с цел уточняване на детайли за поръчката и/или доставката.

„АСТЕВАЛ“ ЕООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Клиентът е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства  „АСТЕВАЛ“ ЕООД си запазва правото да удължава срока за доставка, като своевременно информира за това Клиента.

„АСТЕВАЛ“ ЕООД обработва поръчките в срок от 1 работен ден от извършване на поръчката. Доставката обичайно се извършва в рамките на обичайния в практиката срок съобразно с избрания способ за доставка.

Поръчаните стоки се доставят срещу подпис, като по-големите пратки при използване на куриерска услуга се доставят до входа на сградата.

Клиентът е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Клиентът не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

При извършване на международни доставки, приложими са правилата за доставка и получаване на пратки на съответната национална пощенска служба, както и на съответното национално законодателство на държавата, в която се намира получателят на стоките.

Всички импортни такси при внасянето на стоката са за сметка на Клиентът. Клиентът не може да иска възстановяване на цената, ако е отказал да плати импортните такси или да получи пратката.

„АСТЕВАЛ“ ЕООД си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.
Търсене